Leuke uitjes tijdens je verblijf

Geniet tijdens je vakantie van de omgeving en de rust. Of wil je liever iets actief? Het kan hier allemaal!  Voor elk wat wils dus!

Shoppen in Sluis

Ontdek de leukste winkels in Sluis. Alle winkeltje bevinden zich in het centrum. Je vindt er een ideale mix van speciaalzaken, leuke boetiekjes en bekende ketens. Perfect voor een uitstapje!

Tip: geniet tijdens het shoppen van een hapje of drankje op een gezellig terrasje aan het water.

Shoppen in Sluis

 

Zin in een ritje met de fiets?

Vanuit Cadzand kan je zeer mooie fietstochten maken. Langs de kust, door het achterland of naar België. Vind de perfecte fietsroute hier!

Tip: het is prachtig fietsen rond en in het Zwin. Er zijn mooie halfverharde paden die zorgen voor een aangename fietstocht in de prachtige natuur.

Huur een fiets bij Neptunus tweewielers.

't Zwin

 

Geen zin om te trappen? Huur dan een Fancy golfkar!

Huur een volledig elektrische golfkar bij Electric Move Shop.

golfkarren

 

Wandelen in Cadzand

Geniet hier rust en ruimte en schitterende landschappen. Dat kan tijdens een rustgevende wandeling in De Knokkert, Het Zwin of op het strand van Cadzand.

Vindt hier verschillende routes.

Strand Cadzand

 

For the kids

Ben je op vakantie met kinderen dan zijn deze uitjes helemaal top :

Kinderboerderij Pierewiet 

Op slechts 3 km van ons huisje vind je de kinderboerderij Pierewiet. Kinderen betalen een kleine toegangsprijs. Je kunt er knutselen, de dieren bezoeken, skelteren, klimmen in de binnenspeeltuin of ravotten inde grote buitenspeeltuin.
https://www.pierewiet.nl 

Kinderboerderij Pierewiet in Nieuwvliet

 

Toversluis

In Toversluis kunnen zowel kinderen als volwassenen zich uitstekend vermaken door onder andere het lasergamen, bowlen, tafelen, spelen in de binnen en buitenspeeltuin of een casinobezoek.
https://www.toversluis.nl 

Toversluis bowling sluis

 

Sportoase Duinenwater

Glijbanen, stroomversnellingen, speelelementen, sauna's, stoombaden, relax zones,... Het is er allemaal! Plezier voor het hele gezin is zeker gegarandeerd!
https://www.sportoase.be/nl/duinenwater 

 

Duinenwater